Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia

COVID-19: Salut ha fet 5.402 proves en un cribratge a Sa Pobla

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei de Salut de les Illes Balears ha duit a terme proves per detectar el virus de la COVID-19 a 5.402 persones del municipi de sa Pobla, amb les quals s’han diagnosticat 44 casos positius.

El dispositiu per al cribratge, en el qual han participat 25 professionals de l’atenció primària en total, ha estat organitzat per la Central de Coordinació per a la COVID-19 en un envelat situat entre els números 4 i 6 de la carretera de Pollença, a prop del Centre de Salut Torrent de Sant Miquel. La presa de mostres va començar diumenge, 6 de desembre, després d’una crida del Servei de Salut a la qual els residents del municipi han donat una bona resposta. Atesa la gran afluència de persones per fer-se les proves, s’ha hagut d’ampliar fins al 9 i el 10 de desembre el termini per prendre mostres.

La Conselleria de Salut i Consum ha expressat agraïment a l’Ajuntament de sa Pobla per la implicació en la coordinació de totes les tasques i el suport a tots els professionals sanitaris que aquests dies han fet feina en la recollida de mostres.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 10/12/2020]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19