Categories: Institucions sanitàries, COVID-19

L'Hospital d'Inca acorda amb els comerciants del municipi una campanya de descomptes

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Hospital Comarcal d'Inca ha arribat a un acord amb l'Associació de Comerciants i Restauradors del municipi pel qual tot el personal del centre hospitalari tindrà descomptes i beneficis en diferents comerços i restaurants d'Inca durant la campanya de Nadal, del 10 de desembre al 6 de gener.

La gerència del Hospital Comarcal d'Inca va pensar que, en no poder celebrar enguany el sopar tradicional de Nadal de l'Hospital, havia d'organitzar alguna cosa per al personal del centre, que està fent un gran esforç des que va començar la pandèmia. En paral·lel, l’objectiu és donar una empenta al comerç local, que tant està sofrint les conseqüències de la COVID-19 i que tant ha ajudat l'Hospital amb les seves donacions en els darrers mesos.

D'aquesta manera els més de 1.100 treballadors de l'Hospital Comarcal d'Inca tindran descomptes i regals en restaurants, botigues de juguetes, botigues de roba d'home i dona, sabateries, òptiques, botigues de complements, perruqueries, centres d'estètica i d'ortodòncia i fins i tot en empreses d'assegurances. En total, prop de mig centenar d'establiments d'Inca s'han sumat a aquesta iniciativa.

La gerència del Hospital Comarcal d'Inca vol donar les gràcies a l'Associació de Comerciants i Restauradors d'Inca per totes les facilitats que ha posat perquè el personal de l'Hospital tingui el seu regal de Nadal.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 17/12/2020]

[Foto: Infosalut]

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19