Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia

COVID-19: Mecanismes de coordinació per a assegurar el compliment de les mesures

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Govern dels Illes Balears i el sector d'allotjament turístic han mantingut una reunió per a continuar avançant en l'establiment de mecanismes de coordinació que permetin assegurar el compliment de les mesures sanitàries establertes a les Illes per part de tots els clients d'aquesta mena d'establiments per a contenir l'expansió de la COVID-19.

En el transcurs de la reunió, els representants del Govern han exposat als assistents les restriccions que imperen actualment a les Illes Balears amb l'objectiu de controlar la incidència de la malaltia. En aquest sentit, Rosana Morillo ha recordat la importància que “ara més que mai, tots els protocols es compleixin” per a evitar que les xifres puguin tornar a empitjorar.

COMUNICACIÓ EXTERIOR

Paral·lelament, i dins d'aquesta estratègia, la comunicació és un factor clau, per la qual cosa el Govern està en continu contacte amb turoperadors, agències de viatges o empreses d'allotjament proporcionant tota la informació necessària perquè les normes es coneguin en els principals mercats emissors de turistes i així puguin complir-se, amb l'objectiu de mantenir el control de la pandèmia.

S'ha efectuat una acció comunicativa a Alemanya, on s'ha recordat que les mesures per a evitar la propagació del COVID-19 a les Illes Balears són obligatòries tant per a residents com per a turistes.

En aquesta línia, des del Govern de les Illes Balears es continuaran utilitzant els canals d'informació per a explicar la normativa en vigor a Balears, continuant així amb la comunicació iniciada mesos enrere amb turoperadors i aerolínies dels principals mercats emissors de les Illes per a donar a conèixer totes les mesures vigents en l'arxipèlag. La setmana passada, durant la celebració de la ITB el destí ja va tenir l'ocasió de posar en coneixement del sector aquesta informació i així continuarà sent en les pròximes setmanes.

[FontS: Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball. 17/03/2021 - BOIB. Núm. 37. 18/03/2021]

[Foto: Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball]

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19