Categories: COVID-19, Institucions sanitàries

Contractació d'emergència de subministrament, a càrrec del Servei de Salut, per un valor de 293.226 euros

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Consell de Govern de dia 2 d'agost, s’ha donat per assabentat de les contractacions d’emergència de subministrament a càrrec del Servei de Salut per un valor de 293.226 €. Aquestes contractacions estan relacionades amb el tractament de la pandèmia a causa de la necessitat concreta de disposar de determinats serveis per mantenir una activitat sanitària assistencial correcta en la lluita contra la COVID-19.

Les contractacions són les següents:

S’ha contractat el servei d’hospitalitzacions de pacients del Sector Migjorn amb l’empresa Agrupación Médica Balear S.A., per un import de 97.170 €

S’ha contractat el subministrament, la instal·lació i la posada en marxa de 4 respiradors no invasius i 4 humidificadors respiratoris, amb l’empresa Dextro Médica, SL, per un import de 69.557€.

S’ha contractat el servei de preparació d’àpats per a persones afectades per la COVID-19 lleus o asimptomàtiques i de persones que hagin tingut contacte amb aquestes, en l’allotjament habilitat per a l’aïllament, amb l’empresa Set Hotels, SL, per un import de 108.000 €.
També s’ha contractat el servei de reforç de vigilància per a l’Hospital Mateu Orfila, amb l’empresa Atese Atención y Servicios, SL, per un import de 18.498 €.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 02/08/2021]

[Foto: Infosalut / IB-Salut / CC BY-NC-SA 4.0]

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19