Categories: COVID-19, Institucions sanitàries

El llibre ‘101 relatos de la enfermería’ es presenta a Mallorca de la mà del COIBA

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

De les 101 infermeres i coautores del llibre, quatre d'elles són col·legiades de Balears. Al costat d'elles estarà Ana María Ruiz, creadora del llibre i impulsora de la biblioteca per a pacients amb COVID d'IFEMA.

El llibre ‘101 relatos de la enfermería’ és una recopilació de relats literaris, escrits per infermeres de tota Espanya, que ens revelen fets i personatges relacionats amb la infermeria que no eren molt coneguts.

Aquesta antologia neix de la mà de la infermera Ana María Ruiz, qui va ser impulsora de la biblioteca ’Resistiré’ per als pacients d'IFEMA durant la primera ona de COVID-19, la qual cosa la va portar també a lliurar el Goya a la millor pel·lícula en la gala de 2022, en un homenatge del cinema espanyol als sanitaris.

Juntament amb l'Editorial Vinatea van posar en marxa aquest llibre, com una manera de perpetuar la visibilitat i l'agraïment al personal sanitari que es va iniciar durant la pandèmia i que ara llangueix. A més, aquesta recopilació és encara més especial perquè els beneficis són destinats a projectes solidaris que dignifiquen a l'ésser humà.

De les 101 infermeres i coautores del llibre, quatre d'elles són col·legiades de Balears: Soledad Gallardo, Kika Jaume, Antonia Pades i Francis Merchán. Per aquest motiu, el COIBA ha organitzat una presentació del llibre a Mallorca en la qual també participarà Ana María Ruiz.

En la trobada, dia 15 de setembre a la Biblioteca Can Sales, les infermeres compartiran les seves experiències. Allà mateix, les persones que vulguin podran adquirir un llibre.

Informació de la presentació

Es durà a terme a la Biblioteca Can Sales de Palma, el dia 15 de setembre a les 17.30 h.

Es prega confirmar assistència en aquest enllaç a causa de l'aforament limitat.

[Font: COIBA. 24/08/2022]

[Foto: Infosalut / Hospital Comarcal d'Inca / CC BY-NC-SA 4.0]

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19