Categories: Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia, COVID-19

Es confirma un tercer cas positiu per SARS-CoV-2 a Mallorca

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Les anàlisis han confirmat un nou cas positiu per SARS-CoV-2 a Mallorca. En aquesta ocasió, es tracta d’una dona que roman aïllada a l’Hospital Universitari Son Llàtzer, on va ingressar ahir a la nit. Aquest és el tercer cas detectat a Mallorca.

Ara, les mostres que analitzarà el Centre Nacional de Microbiologia de l’Institut de Salut Carlos III confirmaran o descartaran definitivament la infecció.

Aquesta persona, que havia passat una setmana a Torí (Itàlia), es va posar en contacte ahir amb el 061 perquè tenia febrícula i es va activar el protocol.

Com és habitual, la Direcció General de Salut Pública i Participació ha iniciat l’estudi corresponent de casos que hagin pogut tenir contacte amb la dona.

La Conselleria de Salut i Consum demana una vegada més que es respecti la privacitat d’aquesta persona.

Així mateix, vol traslladar un missatge de tranquil·litat i de confiança en la tasca que duen a terme tots els professionals de la salut i en la feina estreta i coordinada amb el Ministeri de Sanitat. Cal recordar que davant qualsevol dubte la població es pot dirigir al servei d’atenció telefònica 061 Salut Respon.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 03/03/2020]

[Foto: Banc d'Imatges Infermeres / Infermera es prepara per a posar-se la vestimenta quirúrgica / CC BY-NC-SA 4.0]

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19