Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia, Sociosanitari

COVID-19: Armengol confirma que s'estan fent proves a tots els usuaris i professionals de les residències

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La presidenta del Govern, Francina Armengol, va analitzar amb els consells insulars i els ajuntaments la situació de l’assistència sanitària i sociosanitària a cada illa per la Covid-19, amb especial atenció a l’afectació de la pandèmia sobre les residències de gent gran i persones amb discapacitat.

La presidenta Armengol els va explicar que, en allò que respecte als controls sobre les residències, el Govern està anant més enllà de les indicacions del Ministeri de Sanitat i està fent proves de manera progressiva a tots els residents i professionals d’aquests centres, de manera prioritària allà on es registra un cas positiu.

A més d’això també els va avançar que el Govern ha fet una comanda de material de protecció en nom dels consells per repartir entre personal dels ajuntaments —policies locals i altres sectors municipals— i que, fins que no arribi, el Govern els començarà a avançar material del seu remanent.

Durant la reunió Armengol també va explicar als responsables dels consells i dels ajuntaments que el Govern ja ha començat a fer feina en l'elaboració d'un pla de desconfinament i n'ha encarregat la coordinació a un grup d'experts sanitaris i econòmics.

[Font: Conselleria de Presidència. 09/04/2020]

[Foto: Conselleria de Presidència]

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19