Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia

COVID-19: Campanya de venda de productes de desinfecció i neteja a la ciutadania

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La indústria química local llançarà una campanya amb l’eslogan “Producte químic, millor local” per vendre els seus productes a la ciutadania de materials de protecció com guants i gels hidroalcohòlics, a productes de desinfecció destinats a ús domèstic, per evitar contagis de la COVID-19

Objetivo

L’objectiu de la campanya s’emmarca dins el projecte de l’IDI “Millor, producte local” que se centra en l’oportunitat d’afavorir en la mesura del possible l’economia local.

Empresas

La campanya, a través de xarxes socials i altres suports digitals, estarà coordinada per CLiQIB (Clúster Químic de les Illes Balears) en col·laboració de l’IDI (Institut d’Innovació Empresarial). Des de el Clúster s’assegura que “les comandes es podran fer a través del telèfon o mail i les empreses les duran directament al domicili per evitar desplaçaments”.

La situació d’emergència sanitària i l’estat d’alarma ha provocat que molts sectors, com el químic o l’agroalimentari, cerquin nous canals de distribució per continuar treballant. Des de la web www.cliqib.org podeu accedir a les campanyes de les diferents empreses adherides a aquesta iniciativa.

El seu enfocament està basat en la promoció de la innovació per desenvolupar solucions higièniques aplicables de forma global.

CliQIB està format per 50 entitats: fabricants, consultories de salut pública, centres de coneixement, etc.

[Font: Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius. 21/04/2020

[Foto: Infosalut / Hidroalcohol / CC BY-NC-SA 4.0]

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19