Categoria: Formació continuada

Sandra Fernández assisteix a la inauguració de les jornades sobre drogodependències organitzades per Metges del Món

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La consellera de Família i Serveis Socials, Sandra Fernández, ha assistit avui a la inauguració de les jornades sobre drogodependències que ha organitzat l'organització no governamental Metges del Món a la seu de Caixafòrum de Palma.

En l'acte d'obertura d'aquestes jornades, Fernández ha estat acompanyada pel responsable del Pla Nacional de Drogues, José del Val, i per la vocal d'Inclusió de Metges del Món, Marian García. La consellera ha agraït a la institució benèfica el treball que desenvolupa per combatre el consum d'estupefaents, i ha explicat que en moltes ocasions aquestes organitzacions poden arribar a àmbits molt específics de la societat evitant la burocràcia i les dificultats de les administracions.

De la mateixa manera ha destacat el consum de drogues és un problema que moltes vegades va aparellat a la prostitució i a la vida al carrer, fet que dificulta encara més l'assistència. No obstant això, ha manifestat que “cal actuar” i ha sol·licitat als responsables de Metges del Món que facin arribar les conclusions d'aquestes jornades al Govern amb l'objectiu de seguir col·laborant en la lluita contra les drogues.

[Font: Conselleria de Família i Serveis Socials. 11/11/2013]

Calendari de formació

Febrer   2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28