Categoria: Formació continuada

La Fundació Patronat Científic del COMIB organitza el programa de cursos "Balears Cardioprotegida 2021"

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Fundació Patronat Científic del Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears (COMIB) informa del programa formatiu dels cursos inicials i de reciclatge en Suport Vital Bàsic i desfibril·lació externa automàtica “Balears cardioprotegida 2021", que ha estat declarat d’interès sanitari per la Conselleria de Salut i acreditat pel Plan Nacional de RCP de la Sociedad Española de Medicina Intensiva, Crítica y Unidades Coronarias (SEMICYUC).

L'objectiu de les formacions és aportar els coneixements i les habilitats necessàries per a poder realitzar una primera atenció de l'aturada cardíaca fins al moment d'arribada dels equips especialitzats.

Els cursos estan dirigits a personal sanitari i no sanitari i s’impartiran en el mes d’octubre a les illes de Mallorca, Eivissa i Menorca.

La coordinadora serà la Dra. Mª Isabel Ceniceros Rozalén, Metge especialista en Medicina Intensiva, responsable del Registre d'Aturada Cardíaca del SAMU 061 de Balears, membre del Comitè Directiu del Pla Nacional de RCP de la SEMICYUC.

Podeu consultar el programa en el següent enllaç.

[Font: COMIB. 23/02/2021]

[Foto: SAMU 061]