Categories: Formació continuada, Promoció de la salut i prevenció de la malatia

VIII Jornada balear de lactància materna

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Arriba la VIII Jornada balear de lactància materna organitzada pel Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermeres dels Illes Balears (COIBA). Les ponències es concentren en el dijous 6 d'octubre durant l’horabaixa i el divendres 7 al matí.

Es podran seguir simultàniament des dels espais habilitats a cada una de les tres illes: Hospital d'Inca, Eivissa (espai pendent de determinar) i la seu del COIBA de Menorca.

Les sessions d'enguany compten amb experts de diversos perfils (comares, un fisioterapeuta, un infermer de neonatologia, una pediatra i una psicòloga) i giraran al voltant de la ingurgitació, el deslletament, una introducció a l'eina Lip Out, la relactació i lactància i duel perinatal, entre altres.

Aquest esdeveniment és gratuït per a les col·legiades del COIBA, les sòcies d'ABAM i els estudiants d'infermeria de la UIB. Per a la resta d'assistents, el preu serà de 30 €.

La Jornada té aforament limitat, per això, les persones interessades a apuntar-se han de fer-ho a través d'aquest formulari d'inscripció.

Descarrega aquí el programa de la VIII Jornada balear de lactància materna.

[Font: COIBA. 15/09/2022]

[Foto: Daniel Lobo / Lactancia / CC BY 2.0]