Categories: Formació continuada, Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Son Llàtzer acollirà la I Jornada per a pacients amb incontinència

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'objectiu de la trobada, organitzada per l'Associació per a la Incontinència Anal a les Illes (ASIA) i amb la participació del Col·legi Oficial de Psicologia de les Illes Balears (COPIB), és visibilitzar la malaltia i propiciar el debat i l'intercanvi d'opinions i experiències per millorar la qualitat de vida dels i de les pacients.

Amb el lema ‘Per a tractar la incontinència: units, millor’, la jornada preveu reunir professionals de l'àmbit sanitari de diferents especialitats per a abordar a través de conferències i testimoniatges la problemàtica de la incontinència anal i fecal des d'una perspectiva multidisciplinària.

El Col·legi Oficial de Psicologia de les Illes Balears (COPIB) intervindrà en la Jornada per parlar sobre ‘La importància del professional de la psicologia en la qualitat de vida del pacient amb incontinència’.

Cal recordar que la incontinència afecta 1 de cada 15 persones en el món i és la tercera afecció que més minva la qualitat de vida de la població del nostre país, causant més deterioració que la malaltia cardíaca, la diabetis i l'artritis reumatoide.

Lloc i data

Es durà a terme a la sala d'actes de l'Hospital universitari Son Llàtzer, el divendres 4 de novembre, de 9 a 14 hores.

Programa

Consulta aquí el programa complet de la I Jornada per a pacients amb incontinència.

[Font: COPIB. 18/10/2022]

[Foto: Banc d'Imatges Infermeres / Infermera de la Unitat de Valoració Geriàtrica Integral (UVGI) registra dades i informa en una primera visita / CC BY-NC-ND 2.0]