Categoria: Formació continuada

Clausura de la jornada Humanizando cuidados sobre infermeria a Eivissa

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La consellera de Salut, Patricia Gómez, ha participat a Eivissa en la clausura de la jornada "Humanizando cuidados", que ha tengut lloc a l'Hospital Can Misses per celebrar el Dia Internacional de la Infermeria, organitzada per l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera en col·laboració amb el Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears.

El Dia Internacional de la Infermeria se celebra arreu del món el 12 de maig per difondre les contribucions d'aquest col·lectiu a la societat. Aquesta jornada commemora que el 12 de maig de 1820 va néixer Florence Nightingale, considerada la fundadora de la infermeria moderna. El lema d'enguany ha estat "Les infermeres: una força per al canvi".

Durant els actes que han tengut lloc a Can Misses, els assistents han pogut escoltar experiències de professionals i pacients en diversos àmbits, especialment l'àrea maternoinfantil, l'atenció primària i les cures intensives.

D'altra banda, la consellera ha inaugurat al mateix recinte hospitalari l'exposició formada per 31 obres "El arte de la vida", de la fotògrafa brasilera resident a Eivissa, Marieli Correa, que s'ha especialitzat a captar imatges de nounats al nou Hospital Can Misses en les primeres setmanes de vida. La consellera ha penjat la darrera de les obres donades per la fotògrafa, que a partir d'ara quedaran a la planta de maternitat de l'Hospital Can Misses.

L'artista ha acompanyat la consellera durant la visita a l'exposició, a la qual també han assistit la directora d'Infermeria de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, Carolina Giménez, i la supervisora de maternitat, Ángela Caballero.

[Font: Conselleria de Salut. Direcció General d'Acreditació, Docència i Recerca en Salut. 12/05/2016]

[Foto: Conselleria de Salut]