Categoria: Formació continuada

Sessió clínica a la RAMIB sobre infeccions en pacients ingressats

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Reial Acadèmia de Medicina de les Illes Balears (RAMIB) va acollir una sessió científica impartida pel Dr. Enrique Castro Sánchez, infermer i investigador del Centre for Infection, Prevention and Management del Imperial College of London. Aquesta sessió es va realitzar el dia 12 de maig, coincidint amb el Dia Internacional de la Infermeria.

La sessió, titulada "Èxits i fracassos en intervencions d'ús prudent d'antimicrobians i control d'infeccions associades a les cures", va tractar sobre les infeccions associades amb els pacients ingressats en clíniques i hospitals.

El Dr. Castro també es va referir a les seves investigacions sobre la millora de l'ús dels antibiòtics, així com a la importància del foment i la promoció de l'alfabetització en salut.

En el mateix dia, Rosa María Hernández Serra, presidenta del Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears (COIBA), i Macià Tomàs Salvá, president de la Reial Acadèmia de Medicina dels Illes Balears (RAMIB), van firmar un conveni relacionat amb la promoció de la investigació dins l'àmbit de la infermeria i la creació d'un premi anual al millor estudi d'investigació en infermeria en qualsevol dels seus àmbits.

[Font: Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears. 12/05/2016]

[Foto: COIBA]