Categoria: Formació continuada

Política Lingüística i l'Institut d'Estudis Baleàrics estrenen un nou Centre de Català a Palma

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La consellera de Transparència, Cultura i Esports, Ruth Mateu, la directora general de Política Lingüística, Marta Fuxà, i el director de l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB), Josep R. Cerdà, han presentat el nou Centre de Català de Palma, situat a la mateixa seu de l'IEB.

El centre forma part d'una xarxa, en la qual hi participen altres localitats illenques: Inca, Eivissa i Ciutadella.

Aquest nou centre té com a finalitat oferir formació en llengua catalana, adreçada a qualsevol ciutadà, orientada per un assessor.

Els usuaris s'hi poden inscriure a partir de 16 anys i per 10 € cada quatre mesos. L'accés és gratuït per a desocupats, pensionistes, estudiants o discapacitats; i les famílies nombroses, a meitat de preu.

Al mateix acte s'ha presentat el web que recull la digitalització d'un gran nombre de publicacions d'àmbit acadèmic que l'Institut d'Estudis Baleàrics ha editat al llarg de la seva història. D'aquesta forma es donarà un nou impuls a la revista Estudis Baleàrics i a les Jornades d'Estudis Històrics Locals, que se celebren anualment.

En total, són 131 publicacions de tres col·leccions: Estudis Baleàrics, Jornades d'Estudis Històrics Locals i Revista de Ciència, les quals a partir d'ara podran ser consultades per Internet.

[Font: Conselleria de Transparència, Cultura i Esports. 20/09/2016]

[Foto: Conselleria de Transparència, Cultura i Esports]