Categoria: Formació continuada

Sessions generals científiques IdISBa-HUSE 2017

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa), en col·laboració amb l'Hospital Universitari Son Espases (HUSE), ha programat una sèrie de conferències dedicades a la recerca biosanitària.

El programa inclou conferències d'investigadors propis i d'altres convidats, de reconegut prestigi tant pels seus assoliments científics com pel seu paper en la pràctica clínica, la docència universitària o al capdavant d'instituts d'investigació sanitària d'altres punts de l'estat i de l'estranger.

Aquestes sessions són obertes a tot el personal del sistema sanitari, de la Universitat o de centres de recerca biosanitària de les Illes Balears que tinguin interès en la recerca biosanitària.

L'objectiu és fomentar la cultura de la recerca, i per aquest motiu, s'impartiran en un llenguatge assequible fins i tot per als professionals menys familiaritzats amb la matèria.

Les conferències tindran lloc sempre en dijous, de 8.30 a 9.30 hores, a la sala d'actes de l'Hospital Universitari Son Espases (mòdul L, nivell 1).

A continuació podeu consultar la programació completa:

  • 9 de març. Dr. Eduard Batlle, coordinador del programa d'Oncologia de l'Institut de Recerca Biomèdica i professor d'investigació de la ICREA (Barcelona): "Connectant les cèl·lules mare intestinals al càncer de còlon".

  • 16 de març. Dr. Lluis Quintana Murci, director científic de l'Institut Pasteur (París): "A population genetics view of immunity to infection: genome diversity and natural selection".

  • 23 de març. Dr. Josep Maria Antó Boqué, director científic de l'Institut de Salut Global (Barcelona): "La comorbiditat de l'asma, la rinitis i l'èczema en la infància: Estudi MeDALL".

  • 11 de maig. Dr. Anton Rosell Camps, FEA del Servei de Pediatria de l'Hospital Universitari Son Espases. "Aspectos clínicos y nutricionales de la intolerancia a la histamina".

  • 8 de juny. Dr. Carlos Lopez Otín, investigador i catedràtic de Bioquímica i Biologia Mol·lecular de les Facultats de Biologia, Química i Medicina de la Universitat d'Oviedo: "Los paisajes genómicos del cáncer y del envejecimiento".

[Font: Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears. 16/02/2017]

[Foto: IdISBa]