Categoria: Formació continuada

Curs sobre controvèrsies en alimentació i salut, en el marc de l'Escola de Salut Pública de Menorca

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

4870Del 25 al 27 de setembre de 2017 es durà a terme el curs: "Controversias en alimentación y salud: respuestas desde la epidemiología nutricional", en el marc de la XXVIII Escola de Salut Pública de Menorca.

Cada vegada tenen més impacte en la societat les notícies sobre estudis en alimentació i salut, els resultats dels quals poden generar controvèrsies i confondre la població. A més, la credibilitat d'aquests estudis es pot veure afectada. Per tant, cal conèixer els aspectes clau de la metodologia en epidemiologia nutricional per tal que ens ajudin a comprendre i valorar els resultats d'aquest tipus d'estudis.

L'objectiu global del curs és aportar competències en epidemiologia nutricional, que permetin a l'alumnat fer una valoració crítica i objectiva de l'evidència científica actual sobre alimentació i salut.

El curs serà impartit per Miguel Ruiz-Canela López, professor de la Universitat de Navarra, i Dora Romaguera Bosch, investigadora de l'Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa) i de l'Hospital Universitari Son Espases, membres de CIBER-OBN (Institut de Salut Carlos III).

En aquest enllaç trobareu el programa detallat d'aquesta activitat.

Més informació a l'Agenda d'Infosalut.

[Font: Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears. 06/06/2017]

[Foto: Carina Knudsen]