Categoria: Formació continuada

Bibliosalut organitza a Menorca REBISALUD 2017. IX Trobada anual de biblioteques virtuals de ciències de la salut

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Durant els dies 21 i 22 de setembre de 2017 se celebrarà al Llatzeret de Maó, REBISALUD 2017. IX Trobada anual de biblioteques virtuals de ciències de la salut, organitzada per la Biblioteca Virtual de Ciències de la Salut de les Illes Balears (Bibliosalut), en el marc de la XXVIII Escola de Salut Pública de Menorca.

A la trobada participaran les nou biblioteques virtuals autonòmiques de REBISALUD, la xarxa de biblioteques virtuals de salut: AndalusiaAragó, Canàries, Cantàbria, Catalunya, Regió de MúrciaComunitat Foral de Navarra, Comunitat ValencianaIlles Balears.

L'objectiu d'aquestes trobades anuals de biblioteques virtuals, que es realitzen des de 2008 a l'Escola de Salut Pública de Menorca, és potenciar la cooperació entre els professionals d'aquest tipus de biblioteques, propiciant la coordinació i elaboració de distintes estratègies i projectes de col·laboració, per tal d'optimitzar la difusió i l'intercanvi de la informació científica en l'àmbit de la salut.

La trobada inclourà l'assemblea anual de REBISALUD (Red de Bibliotecas Virtuales de Salud), així com sessions sobre els seus grups de treball.

Aquesta activitat compta amb el patrocini de Wolters Kluwer (OVID)Wiley, JoVE, Clarivate Analytics, Elsevier i EBSCO.

Programa de "REBISALUD 2017. IX Trobada anual de biblioteques virtuals de ciències de la salut".

Més informació a l'Agenda d'Infosalut.

[Font: Biblioteca Virtual de Ciències de la Salut de les Illes Balears. 15/09/2017]

[Foto: Infosalut]

Notícies relacionades a Infosalut
*18/08/2017 - L'Escola de Salut Pública de Menorca penja el cartell de complet per al curs IPAES, entre d'altres propostes acadèmiques.
*
01/06/2017 - Presentació de la XXVIII edició de l'Escola de Salut Pública de Menorca 2017.

Calendari de formació