Categoria: Formació continuada

Salut Pública organitza unes jornades sobre els riscs associats a les tecnologies digitals

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Direcció General de Salut Pública i Participació ha organitzat els dies 16 i 17 de novembre unes jornades sobre tecnologies digitals i els riscs associats, a l’Hospital Son Llàtzer de Palma. També s'han pogut seguir per videoconferència a la resta de les illes.

Aquestes jornades estan orientades a fer visible el paper que juguen les tecnologies digitals, sobretot en la població juvenil, i les repercussions que es poden derivar d’usar-les.

El programa inclou ponències i debats sobre l’accés i el maneig de les tecnologies digitals; com abordar des d’un punt de vista integral, educatiu, familiar i comunitari actuacions que en minimitzin els riscs; les addiccions sense substància enfocades al joc patològic, i les mesures de control i els diferents recursos de la nostra comunitat per al tractament i la inserció social de les persones amb problemes d’addicció.

Hi han participat professionals de diferents disciplines, com ara l’educació, sanitaris, equips comunitaris d’abordatge d’addiccions, mediadors socials, mediadors familiars i altres professionals interessats en aquesta problemàtica i que treballen en el camp de les addiccions.

Més informació a l'Agenda d'Infosalut.

[Font: Conselleria de Salut. 15/11/2017]

[Foto: tec_estromberg / technology-1 / CC-by-sa-2.0 ]

Notícies relacionades a Infosalut
*03/11/2017 - Conscienciació sobre la prevenció en l’ús abusiu de les tecnologies digitals.