Categoria: Formació continuada

Més de cent professionals van assistir a les Jornades d’Urgències del SEMES- Balears a l’Hospital de Manacor

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Societat de Medicina d'Urgències i Emergències a Balears (SEMES) ha organitzat a l’Hospital de Manacor les seves jornades anuals. Va comptar amb la participació de més de cent professionals dels serveis d’urgències tant metges com personal d’infermeria i tècnics en emergències. 

Les jornades van esser inaugurades pel Director General de Salut Pública i Consum, Federico Sbert, la Directora gerent de l’Hospital de Manacor, Catalina Vadell, el President de SEMES-Balears, Alfredo Cenarro i el Cap d’Urgències de l’Hospital de Manacor, Pere Serra.

Després de la inauguració s’ha duit a terme la conferència inaugural a càrrec d’Oscar Miró, metge d’urgències i coordinador clínic del servei d’urgències de l’Hospital Clínic de Barcelona amb el tema "La recerca a urgències: on som i cap a on anem". Seguidament es varen realitzar una sèrie de sessions per a metges, personal d’infermeria i tècnics en emergències. Alguns dels temes tractats són la situació actual dels registres d’infermeria en els serveis d’urgències, les Unitats de Curta Estada o l’habilitació per a tècnics.

Cal destacar que la Societat de Medicina d'Urgències i Emergències a Balears està constituïda per professionals de la branca sanitària que ens dediquem exclusivament a l'assistència de la medicina d'urgències, tant hospitalària com extrahospitalària, així com a la coordinació i el transport sanitari urgent i emergent. Actualment són més de 400 professionals associats de totes les Illes conformada per metges, infermers i tècnics de transport sanitari.

[Font: Hospital de Manacor. 23/11/2012]

Calendari de formació

Agost   2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31