Categoria: Formació continuada

Una quarantena de professionals de Son Espases participen en el I Curs de Gestió Clínica

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els dies 17 i 24 d'abril de 2018, una quarantena de professionals de l’Hospital Universitari Son Espases, majoritàriament facultatius i personal d’infermeria, van participar en el I Curs de Gestió Clínica que ha organitzat la Gerència de Son Espases.

Durant vuit hores, els assistents van tenir l’oportunitat d’aprendre i de debatre aspectes relacionats amb la gestió, com ara la variabilitat de la pràctica clínica, la implicació del pacient en el disseny de l’Hospital, la mesura dels resultats en salut i la seva translació a la pràctica diària o els nous rols del personal d’infermeria.

Els objectius del curs eren introduir la gestió clínica com a motor del canvi de model d'assistència al pacient a l'Hospital i, d'altra banda, generar coneixement en els professionals que es pugui transmetre directament a la pràctica clínica i que impregni l'organització de forma horitzontal i amb base en l'evidència científica.

Atès el gran interès que ha suscitat el curs entre els professionals de l’Hospital, en el darrer trimestre de l’any, es preveu que se’n faci una nova edició.

Més informació a l'Agenda d'Infosalut.

[Font: Hospital Universitari Son Espases]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]

Calendari de formació