Categoria: Formació continuada

III Jornada d’Estratègia d’Humanització a l’Hospital Can Misses

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera informa que el proper 1 de juny, en horari de matí i tarda, se celebrarà a la sala d’actes de l’Hospital Can Misses (edifici D, 1r pis), la III Jornada d’Estratègia d’Humanització, organitzada per la Unitat de Seguretat del Pacient de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera.

En aquesta tercera edició es donaran a conèixer projectes d’humanització dins l’àmbit hospitalari de dins i fora de l’Àrea de Salut: musicoterapia hospitalària (Madrid), xiatsu en hospitals (Madrid), projecte Hospital Amic (Hospital Sant Joan de Déu, Barcelona), Dogspital, Plantagrama, infermera Lalala (Hospital Can Misses, Eivissa) i una ponència dedicada a la percepció dels familiars de pacients.

Els professionals de fora de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera interessats a assistir-hi, heu d'enviar un missatge a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., amb les vostres dades personals (nom i cognoms, correu electrònic, telèfon, centre de treball, servei i categoria professional).

Més informació a l'Agenda d'Infosalut.

[Font: Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera. 07/05/2018]

[Foto: Àrea de Salut d’Eivissa I Formentera]

Què en diu la premsa
*25/05/2018 diariodeibiza.es - Un centenar de sanitarios participarán en las III Jornadas de Estrategias de Humanización.
*24/05/2018 noudiari.es - Shiatsu, yoga, musicoterapia y atención emocional a niños en las jornadas de Humanización de Salud en las Pitiüses.

Notícies relacionades a Infosalut
*15/06/2018 - La música com a eina clau en les III Jornades d'humanització d'Eivissa.