Categoria: Formació continuada

Celebrat el IV Encontre de zeladors a l''Hospital de Manacor

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Un grup de zeladors de l’Hospital de Manacor va participar en el IV Encontre de zeladors que es va celebrar a l’Hospital de Can Misses (Eivissa). 

A la jornada, les zeladores Joana Sancho i Xisca Bennàssar presentaren la comunicació “El rol del zelador dins el rober. Viure entre llençols a l’Hospital de Manacor”. Per primera vegada, unes zeladores no assistencials d’aquest hospital van presentar una comunicació en la qual es va reivindicar, sobretot, la importància que tenen els zeladors del rober dins l’engranatge d’un hospital.

A més, Pere Grimalt, Rosa López i Francesc Rosselló presentaren a l’auditori de l’Hospital Can Misses una ponencia en la qual van manifestar, una vegada més, la necessitat de disposar d’uns estudis reglats que dotin la professió de zelador d’una qualificació teòrico-pràctica per poder desenvolupar millor les seves tasques.

Es va comptar també amb la presència de dos encarregats de torn de l’Hospital Valle del Nalón d’Astúries, per participar en el desenvolupament de cada jornada i aportar la seva experiència.

[Font: Hospital de Manacor. 09/12/2019]

[Foto: Hospital de Manacor]