Categoria: Formació continuada

S’inicia el cicle de seminaris “Repensant l'Administració pública”

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Institut d’Estudis Autonòmics comienza el cicle de seminaris “Repensant l'Administració pública”, adreçat principalment a alts càrrecs i a funcionaris de l’Administració que tenen responsabilitats en els àmbits de l’assessorament jurídic i de la gestió econòmica.

La idea és propiciar, entre les persones que poden impulsar canvis, l’estudi i el debat de qüestions relacionades amb la reforma administrativa i la millora dels serveis públics.

La consellera de Presidència, Cultura i Igualtat, Pilar Costa, va assistir a l’inauguració del cicle de seminaris citat i al primer seminari “la Administración pública del siglo XXI”, que es va celebrar el passat dia 6 de febrer.

PROGRAMA GENERAL

2 d’abril

  • “Eficàcia i eficiència en la gestió pública”, a cura del senyor Joan Rosselló Villalonga, síndic major de Comptes de les Illes Balears.

11 de juny

  • Les noves formes de selecció dels empleats públics, a cura de la senyora Lourdes Aguiló Bennàssar, directora de l’Advocacia de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

17 de setembre

  • La protecció de dades a les administracions públiques, a cura de la senyora Pilar Cabotá Sainz, cap de servei de l’Assessoria Jurídica de la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat.

26 de novembre

  • “La contractació pública del futur”, a cura de Mercè Corretja i Torrens, directora general de Contractació Pública de la Generalitat de Catalunya.

Tots els seminaris tindran lloc a la sala d’actes de l’Arxiu del Regne de Mallorca: carrer de Ramon Llull, 3, de Palma. Les sessions començaran aproximadament a les 12.00 h i acabaran a les 14.00 h.

Aforament limitat.

L’assistència està condicionada a l’admissió de les sol·licituds que es formulin mitjançant el full d’inscripció corresponent a l’adreça de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

[Font: Conselleria de Presidència, Cultura e Igualtat. 06/02/2020]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]