Categoria: Formació continuada

Es modifica la convocatòria de les activitats formatives per al personal al servei de l’Administració de la CAIB 2020

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 60, de dia 23 d'abril de 2020, s'ha publicat l'Acord del Consell de Direcció de l’Escola Balear d’Administració Pública (EBAP) de 20 d’abril de 2020, pel qual es modifica l’Acord del Consell de Direcció de 22 de gener de 2020 pel qual s’aprova la convocatòria de les activitats formatives per al personal al servei de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l’any 2020.

La situació excepcional derivada de l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19, ha suposat conseqüències directes sobre l'activitat formativa de l'Escola, com ara la suspensió les activitats presencials, la conversió dels cursos de modalitat semipresencial a cursos de modalitat totalment en línia, l'impuls d'activitats formatives de modalitat en línia, etc.

Per això es modifiquen les instruccions que regeixen el desenvolupament de l'oferta formativa aprovada mitjançant l'Acord del Consell de Direcció de 22 de gener de 2020, de conformitat amb el que estableix l'annex 1. I es deleguen en la Direcció Gerència de l'Escola Balear d'Administració Pública la modificació del calendari d'activitats formatives en funció de les necessitats organitzatives i la demanda.

[Fonts: BOIB. Núm. 60. 23/04/2020 - BOIB. Núm.11. 25/01/2020]

[Foto: Barnimages / Glasses on Macbook / CC0 1.0 Universal ]