Categoria: Formació continuada

El director general de Salut Pública i Consum, Rafael Santiso, inaugura l’Escola de Salut Pública de Menorca

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El director de Salut Pública i Consum, Rafael Santiso, ha inaugurat l’Escola de Salut Pública de Menorca que tendrà lloc fins al proper 20 de setembre al Llatzeret de Maó. Rafael Santiso ha estat acompanyat per la consellera de Benestar Social i Juventut del Consell de Menorca, Aurora Herráinz i la directora de l’Escola de Salut Pública de Menorca, Marisa Rebagliato.

L’Escola de Salut Pública pretén ser de nou un punt de trobada d’experts per reflexionar, analitzar i debatre les novetats i processos actuals de l’àmbit de la gestió pública sanitària. Entre els dies 16 i 20 de setembre, més de 300 persones assistiran als cursos i trobades que s’han programat. A part, enguany es faran noves activitats obertes pel públic en general.

Aquesta XXIV Escola de Salut Pública de Menorca desenvoluparà cinc cursos, nou trobades i una reunió als quals participaran professionals nacionals i internacionals.

El director general de Salut Pública i Consum ha explicat al seu discurs que el dijous tindrà lloc un homenatge a Josep Miquel Vidal Hernández, gran impulsor de l’Escola de Salut Pública de Menorca. Mitjançant una exposició recopilatòria de fotografies fetes per ell “Imatges d’una vida viscuda”.

[Font: Conselleria de Salut de les Illes Balears. 17/09/2013]