Categoria: Formació especialitzada

Obert el termini d'inscripció per la nova convocatòria de Formació Sanitària Especialitzada

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El termini de presentació de sol·licituds va iniciar-se el passat dia 1 de setembre i romandrà obert fins divendres dia 8, a les 14.30 h. Tornarà a obrir-se el dilluns dia 11 fins a les 17 h del divendres dia 15. Les proves es faran el 20 de gener, cosa que permetrà la incorporació dels titulats als centres sanitaris durant la primavera.

Es manté el procediment electrònic en totes les fases del procés, des de la presentació de sol·licituds fins a la interposició de reclamacions o recursos, així com per a l'adjudicació electrònica.

Les proves d'accés per a les diferents titulacions estan previstes per al dia 20 de gener de 2024, seguint el cronograma habitual. L'estimació inicial és que l'inici dels actes d'adjudicació comenci l'abril i la incorporació a la plaça adjudicada a cada aspirant es faci durant el mes de maig. 

Accés a la inscripció

Els titulats en Medicina, Infermeria, Farmàcia, Psicologia, Biologia, Física o Química que vulguin optar a alguna de les places oferides en la convocatòria 2023/2024, ho poden fer a través d'aquest enllaç:

[Font: Ministeri de Sanitat. 01/09/2023]

[Foto: IB-Salut]

Calendari de formació