Categoria: Formació especialitzada

Son Llàtzer enforteix el seu equip docent en el servei d'otorrinolaringologia després de l'augment d'estudiants

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei d'Otorrinolaringologia augmenta l‘estructura docent per haver estat triat pel 90% dels estudiants de sisè any de Medicina per fer-hi els rotatoris voluntaris.

El Servei d'Otorrinolaringologia de l’Hospital Universitari Son Llàtzer augmenta l’estructura docent per l’increment d’estudiants que l’han triat. És per això que el Dr. Antoni Bennasar, degà de la Facultat de Medicina, i la Dra. Margalida Gili, vicedegana en funcions, van visitar el Servei per felicitar l’equip per haver estat triat pel 90% dels estudiants de sisè any de Medicina per dur-hi a terme els rotatoris voluntaris, un fet sense precedents a l’Hospital.

L’elecció del Servei d'Otorrinolaringologia per part dels estudiants de sisè any de Medicina requerirà un esforç addicional per part de tot l’equip. Com a resultat d’aquesta decisió, es va anunciar que l’estructura docent del Servei s’ampliarà. Els professors actuals, els doctors Javier García i Amaya Roldán comptaran amb el suport d’una nova plaça de professor associat, així com un tutor universitari i un tutor clínic. Aquest enfortiment de l’estructura docent permetrà brindar una experiència de rotatori encara més enriquidora per als estudiants de Medicina.

El Dr. Bonilla va subratllar la importància d’aquest assoliment per a l’Hospital i va agrair als doctors Roldán i García, així com a tot l’equip d'Otorrinolaringologia, per la seva dedicació i contribució a l’educació mèdica.

Durant la visita es va presentar el protocol per aconseguir les tres noves places esmentades anteriorment. Amb aquest reconeixement, l’Hospital Universitari Son Llàtzer reafirma el seu compromís de proporcionar una educació mèdica de qualitat a les generacions futures de professionals de la salut.

[Font: Conselleria de Salut. 25/09/2023]

[Foto: Conselleria de Salut]