Categoria: Formació especialitzada

Jornada de portes obertes a Son Espases per a futurs residents

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Una trentena de persones han assistit a la segona edició de la jornada de portes obertes per a futurs residents, organitzada per la Comissió de Docència de l’Hospital Universitari Son Espases.

L’objectiu de la jornada, que està adreçada als futurs residents que han de triar un centre de docència de postgrau, és donar a conèixer l’oferta de places de l’hospital de referència de les Illes Balears per a interns residents de les especialitats de biologia, farmàcia, infermeria, medicina i química.

Enguany, Son Espases oferirà 47 places per a residents.

La cap d’estudis de Son Espases, Ana Cremades, ha donat la benvinguda als assistents i els ha explicat les característiques i les instal·lacions de l’Hospital, les especialitats actuals i l’oferta docent de postgrau. Per la seva part, els assistents han tengut l’oportunitat de conversar directament amb els tutors de residents de cada categoria acreditada i plantejar-los dubtes i inquietuds.

Actualment, l’Hospital Universitari Son Espases té 32 especialitats acreditades: anàlisis clíniques, anatomia patològica, anestèsia i reanimació, angiologia i cirurgia vascular, aparell digestiu, cardiologia, cirurgia cardíaca, cirurgia general, cirurgia oral i maxil·lofacial, cirurgia ortopèdica i traumatologia, cirurgia plàstica, dermatologia, endocrinologia i nutrició, farmàcia hospitalària, hematologia i hemoteràpia, immunologia, medicina intensiva, medicina interna, medicina nuclear, microbiologia, nefrologia, neurocirurgia, neurologia, obstetrícia i ginecologia, oftalmologia, oncologia mèdica, oncologia radioteràpica, otorinolaringologia, pneumologia, radiodiagnòstic, radiofísica i urologia.

A banda d’aquestes especialitats acreditades, hi ha unitats multiprofessionals associades a Son Espases: de medicina familiar i comunitària, de pediatria, de salut mental i d’infermeria obstetricoginecològica.

 Informació jornada de portes obertes.

[Font: Hospital Universitari Son Espases. 19/03/2018]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]