Categories: Institucions sanitàries, Qualitat

Acord marc per al subministrament de stents per als centres hospitalaris de l'IB-Salut

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Consell de Govern ha autoritzat la tramitació d’un acord marc per a la contractació del subministrament de stents esofàgics, biliars i entèrics per als centres hospitalaris del Servei de Salut, per valor d’1.308.464 €.

En els serveis de l’aparell digestiu dels centres hospitalaris del Servei de Salut és habitual l’ús de stents biliars, esofàgics i entèrics. Aquests tipus de dispositius s’utilitzen per alleujar l’estenosi o l’obstrucció de l’esòfag, via biliar i diferents zones del tracte gastrointestinal. L’estenosi o obstrucció pot ser simptomàtica, funcional o orgànica, ja sigui deguda a patologies benignes o malignes.

El fet de disposar d’aquesta mena de stents en els centres hospitalaris del Servei de Salut suposa un gran avenç i una millora en la qualitat de les cures i de vida dels pacients. Per això, es requereixen diferents tipologies de stents, amb diferents diàmetres, longituds i característiques que s’adaptin a les necessitats de cada pacient.

L’objecte i la necessitat d’aquest concurs és proveir els centres sanitaris del Servei de Salut  d’una gran quantitat d’aquest material a fi de garantir el funcionament correcte de l’activitat assistencial i cobrir-ne les necessitats d’ús.

[Font: Conselleria de Salut. 31/05/2021]

[Foto: Àrea de Salut de Menorca]