Categories: Institucions sanitàries, Farmacovigilància

L'AEMPS ha organitzat la sisena reunió dels Caps d'Agències d'Avaluació de Tecnologies Sanitàries

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Un dels aspectes centrals de la trobada ha estat la nova proposta del paquet legislatiu farmacèutic i el seu impacte potencial en els processos d'avaluació de tecnologies sanitàries.

El passat dia 5 de setembre, va dur-se a terme la sisena reunió dels Caps d'Agències d'Avaluació de Tecnologies Sanitàries (HAG), una xarxa de col·laboració centrada en l'avaluació de tecnologies sanitàries (HTA) per a l'intercanvi i el debat estratègic d'alt nivell.

Aquesta reunió de feina suposa l'inici d'una sèrie de 27 reunions, organitzades per l'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS), durant la presidència espanyola del Consell de la Unió Europea.  

El tema principal va ser la nova proposta del paquet legislatiu farmacèutic i el seu potencial impacte en els processos HTA europeus i nacionals. Altres aspectes abordats varen ser la importància de construir una estructura forta amb experts qualificats, i la sostenibilitat d'aquesta xarxa en el temps. També va tractar-se el tancament del projecte EUnetHTA i el contracte de serveis EUnetHTA 21.

[Font: AEMPS. 06/09/2023]

[Foto: AEMPS]