Categories: Institucions sanitàries, Promoció de la salut i prevenció de la malatia

L'ampliació de la línia 34 de l'EMT fins a l’aeroport millora la connexió amb els hospitals de Son Llàtzer i Son Espases

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’ampliació de la línia de 34 l’EMT fins a l’aeroport de Son Santjoan facilita el trasllat als hospitals de Son Espases i Son Llàtzer dels pacients i familiars que arriben a Mallorca procedents de les altres illes.

La iniciativa vol respondre a la necessitat dels usuaris de Menorca, Eivissa i Formentera de millorar l'accés als hospitals. Tan sols el 2022, foren dos milions els pacients i acompanyants desplaçats de Menorca, Eivissa i Formentera a Mallorca per rebre visita a Son Espases o Son Llàtzer.

La línia 34 es veurà reforçada amb un vehicle més, de manera que passa de dos autobusos a tres, amb una freqüència de 45 minuts. A més, aquesta nova ruta permetrà oferir una connexió directa des de les barriades des Rafal, es Viver, Son Cladera i sa Indioteria cap al centre comercial Fan, l’edifici Mirall i l’aeroport.

La línia 34 continuarà sent gratuïta per a totes les persones amb targeta ciutadana o targeta intermodal. Les persones que no disposen d’aquestes targetes individuals han d’abonar la tarifa d’aeroport per als viatges amb destinació o origen a Son Santjoan, i la tarifa urbana vigent per a totes les altres destinacions. Les persones residents a Menorca, Eivissa o Formentera poden sol·licitar al consell insular corresponent la targeta ciutadana que els dona accés a les bonificacions vigents en la xarxa d’autobusos urbans de l’EMT, actualment de forma gratuïta.

[Font: Conselleria de Salut. 25/10/2023]

[Foto: Conselleria de Salut]