Categoria: Institucions sanitàries

Juan Carlos de Carlos serà el nou coordinador autonòmic de Pediatria del Servei de Salut

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El director general del Servei de Salut de les Illes Balears, Javier Ureña, ha nomenat Juan Carlos de Carlos Vicente nou coordinador autonòmic de Pediatria del Servei de Salut de les Illes Balears, en substitució de Marga Cañellas.

Juan Carlos De Carlos és llicenciat en Medicina per la Universitat de Salamanca i ha duit a terme els cursos de doctorat en Pediatria a la Universitat Autònoma de Madrid. Té, a més, diversos diplomes com a instructor en reanimació cardiopulmonar pediàtrica i neonatal; atenció inicial al trauma pediàtric; suport vital avançat en traumes; gestió clínica i organització de serveis assistencials i gestió de riscs i millora de la seguretat del pacient.

A Madrid ha fet feina a l’Hospital Infantil La Paz i en el Centre de Salut Barajas. A Mallorca va començar a treballar en la Unitat de Vigilància Intensiva Pediàtrica de l’Hospital Son Dureta, començant com a metge adjunt interí i acabant com a coordinador. Des del 2015 fins ara ha estat cap de secció del Servei de Pediatria de l’Hospital Son Espases, en la Unitat de Vigilància Intensiva Pediàtrica.

Juan Carlos de Carlos també és professor associat de la Facultat de Medicina de la Universitat de les Illes Balears en l’àrea de coneixement de pediatria, ha estat membre de la Comissió Nacional de Pediatria i president de la Societat de Pediatria Balear.

[Font: Conselleria de Salut. 26/10/2023]

[Foto: Conselleria de Salut]