Categoria: Institucions sanitàries

La investigadora de l'IdISBa, Celia Garau García, participarà a 'Naukas Palma, 360º de Ciència'

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La investigadora de l'IdISBa, Celia Garau García, investigadora del grup Neurofisiologia, estudis comportamentals i biomarcadors, participarà el pròxim 2 de desembre de 2023 a l’esdeveniment Naukas Palma, 360° de Ciència, que es realitzarà a l’Auditorium Mallorca del Palau de Congressos de Palma.

Aquest esdeveniment ha estat organitzat per la Universitat de les Illes Balears amb els responsables estatal de Naukas i tindrà lloc en dues sessions de matí i horabaixa el dia 2 de desembre, de 10 a 13:30 i de 17 a 20 hores.

Naukas és una plataforma de divulgació científica formada per més de 160 investigadors, professors, periodistes i científics que es va inaugurar el juny del 2010 i que ha esdevingut la web de ciència més visitada d’Espanya. Actualment, rep al voltant d'1 milió de visites al mes, disposa d'una xarxa de webs formada per 15 blocs i ha dut a terme nombroses activitats divulgatives.

Els objectius de Naukas Palma, 360° de Ciència són:

  • Valorar, difondre i divulgar el coneixement que atresora la UIB i altres centres de recerca, donant a conèixer els avanços científics i fent-los arribar a la societat.
  • Fomentar les vocacions científiques entre els joves, contribuint a la millora de la formació, la cultura i els coneixements científics dels joves i, en general, de tota la societat.
  • Popularitzar la ciència i la divulgació científica.

Al llarg de la jornada intervindran 16 ponents (personal científic i divulgador especialitzat en ciència) que parlaran d’astrofísica, ones gravitacionals, química, geologia, biomedicina, arqueologia, oceanografia, canvi climàtic, fisiologia vegetal, il·lustració científica, etc.

Cada ponent intervindrà uns 20 minuts aproximadament, amb un llenguatge molt planer, atractiu i compressible per a tots. La investigadora de l'IdISBa, Celia Garau García, participarà en la sessió d’horabaixa de 19:00-19:20 hores: “Desenredando el cableado de nuestras cabezas”.

Programa provisional

Consulta aquí el programa provisional de Naukas Palma, 360°.

[Font: IdISBa. 17/11/2023]

[Foto: Instituto de Salud Carlos III]