Categories: Institucions sanitàries, Recursos humans

La psiquiatra Carme Bosch nova coordinadora de Salut Mental

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La psiquiatra Carme Bosch serà la nova coordinadora autonòmica de Salut Mental després que hi hagi renunciat el fins ara coordinador, Oriol Lafau, que deixa el càrrec per motius personals.

Bosch és llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Rovira i Virgili, especialista en Psiquiatria. Va ser coordinadora del Servei de Psiquiatria de l’Hospital d’Inca durant els anys 2018-2019; posteriorment, entre 2019 i 2023, va ser la directora mèdica d’aquest mateix hospital. En l’actualitat ocupa el càrrec de coordinadora assistencial de la Direcció General de Salut Mental. Per la seva banda, Lafau continuarà com a coordinador del Grup d’Atenció a les Malalties de Salut Mental del Pacte per la Salut. Lafau es reincorporarà a la seva plaça de l’Hospital de Son Espases; concretament, al dispositiu de l’Equip de Seguiment Assertiu Comunitari.

La Conselleria de Salut reconeix i agraeix la seva labor i la professionalitat amb la qual ha treballat sempre en l’exercici del seu càrrec com a coordinador autonòmic de Salut Mental. Amb Lafau al capdavant, es va donar un gran impuls per engegar l’Oficina de Salut Mental de les Illes Balears i per aprovar el Pacte Balear per al Benestar Emocional i la Salut Mental, bases que han contribuït a posar en marxa la Direcció General de Salut Mental.

[Font: Conselleria de Salut. 7/02/2024]

[Foto: Conselleria de Salut]