Categoria: Institucions sanitàries

El director general del Servei de Salut, Miquel Tomàs, ha nomenat Federico Sbert com a gerent d’Atenció Primària de Mallorca

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El director general del Servei de Salut, Miquel Tomàs, ha nomenat Federico Sbert nou gerent d’Atenció Primària de Mallorca.  El Dr. Sbert ha ocupat la Direcció General de Salut Pública des de l’inici de la legislatura i al llarg de quatre mesos va compatibilitzar el càrrec amb el de vicepresident de l’Àrea de Serveis Assistencials del Servei de Salut.

Federico Sbert va néixer el 4 de setembre de 1967. És llicenciat en medicina i cirurgia, amb l’especialitat en medicina de família i comunitària. Ha participat en diversos cursos sobre formació mèdica especialitzada i sobre formació en gestió sanitària. També ha impartit cursos de formació sanitària.

Desde l’any 2003 fins al juny de 2011 va ser metge especialista d’urgències a l’Hospital Son Llàtzer. De 2007 a 2010 va ser director de l’Institut de Formació Continuada del Col·legi de Metges de les Illes Balears. El nou gerent, també es coautor de la segona edició de l’obra Manual de organización y actuación clínica en urgencias.