Categories: Institucions sanitàries, Qualitat

La UBS de Cala de Bou es trasllada degut a l'inici de les obres d'ampliació del centre

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Unitat Bàsica de Salut (UBS) Cala de Bou es trasllada a unes dependències properes per a l'inici de les obres d'ampliació del centre, que escometrà l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia pròximament.

Per a això s’han traslladat els equips d'aquesta unitat a unes dependències a vint metres escassos de l'actual unitat, que el Consistori ha posat a la disposició de l'Àrea de Salut durant el temps que durin les obres.

La UBS Cala de Bou atén actualment 4 .610 usuaris i ha experimentat en els últims anys un important creixement de població. Això ha causat la necessitat d’ampliar aquest centre, que té actualment una superfície de 470,05 m2.

L'ampliació li afegirà 171,33 m2 en una planta superior. L'espai final superarà els 641 m2 i es dupliacarà el nombre de consultes, que passarà de 4 a 8. L'obra contempla la instal·lació d'un ascensor i accés per l’escala a la nova primera planta que es construirà sobre l'actual centre de majors de Cala de Bou.

Les obres, segons l'Ajuntament, tindran una durada aproximada de sis mesos i el cost serà de 325.000 € (268.000 € més 56.000 € d'IVA).

L'equip d'aquesta Unitat està format actualment pels doctors Jaqueline Camps i Adrián Mateo, les infermeres Lorena Montero, Rosa Casado, Gloria Pérez i Irene Costa, i l'administrativa Lidia Monzoni. Les noves dependències provisionals disposen de 7 consultes i un magatzem.

[Font: Área de Salut d’Eivissa i Formentera. 13/07/2020]

[Foto: Área de Salut d’Eivissa i Formentera]