Categoria: Qualitat

El COIBA estrena nova plataforma web per millorar l'atenció als/a les col·legiats/des

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears (COIBA) estrena una nova plataforma web, més àgil i intuïtiva, amb l'objectiu de donar una millor atenció a les col·legiades i col·legiats de Balears. La nova plataforma, que manté el domini anterior, s'adapta també a la renovada imatge del COIBA, amb el logotip blau i un estil més dinàmic.

Aquesta plataforma inclou una nova web, el Portal de Transparència i la Finestreta Única, que fins ara a la web antiga es deia Portal del Col·legiat. Des de la Finestreta Única es podran realitzar consultes i gestions, 24 hores al dia, 7 dies a la setmana, en l'àrea privada de cada col·legiada/t, al qual podrà accedir amb el mateix nom d'usuari i contrasenya que fins ara. A més de les funcionalitats disponibles al web antic, la nova plataforma permetrà realitzar tràmits que fins ara eren únicament presencials, com la sol·licitud de beques i ajudes de formació i recerca, o l'obtenció del carnet col·legial i altres.

D'altra banda, en el marc de la legislació vigent i amb l'objectiu de màxima transparència que guia l'actuació de la Junta de Govern del COIBA, el nou portal compta amb un espai destinat específicament a retre comptes de l'activitat i la gestió col·legial: el Portal de Transparència.

La nova web atorga especial importància als serveis col·legials, així com a les àrees de Formació i I+D+i. Igualment, es continuaran publicant comunicats, notícies d'actualitat i altres informacions que afecten la professió o puguin resultar d'interès. 

[Font: COIBA. 20/09/2021]

[Foto: COIBA]