Categoria: Qualitat

Inici de les tasques de revisió per a l'acreditació de nivell III de l'Hospital Universitari Son Espases

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Dimarts, dia 25 d'octubre de 2016, es van iniciar les tasques de revisió de l'acreditació sanitària de nivell III de l'Hospital Universitari Son Espases.

Tècnics de la Direcció General d'Acreditació, Docència i Recerca en Salut i del Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut) van presentar a la sala d'actes de Son Espases la planificació d'aquestes tasques de revisió que conclouran el proper mes de novembre.

La presentació del Programa d'Acreditació de la nostra Comunitat Autònoma va ser a càrrec de Josep M. Vicens Gómez, cap del Servei d'Avaluació, Acreditació i Inspecció, Joaquin M. García Rodríguez, cap del Departament d'Inspecció Mèdica, i Àlex Bosch Fitzner, tècnic d’Acreditació, acompanyats de la directora gerent de Son Espases, María Dolores Acón.

L'acreditació és el reconeixement administratiu del nivell de qualitat d'un centre sanitari. Aquest reconeixement s'obté despré de l'avaluació externa i independent segons uns estàndards i indicadors de referència establerts per la Conselleria de Salut.

L'acreditació de nivell III —la més alta— suposa, d'una banda, que l'Hospital de referència de les Illes Balears disposa d'una metodologia per complir els estàndards de qualitat i, de l'altra, una aposta i un compromís per a l'excel·lència i la millora contínua.

[Font: Hospital Universitari Son Espases. 25/10/2016]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]

Notícies relacionades a Infosalut
*03/11/2016 - Es reprenen les tasques de revisió per a l'acreditació de nivell III de Son Espases.