Categoria: Qualitat

L'Hospital Universitari Son Llàtzer inicia obres de millora en el bloc quirúrgic

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Hospital Universitari Son Llàtzer va iniciar a principis del mes d'agost les obres de reforma, actualització i millora en el bloc quirúrgic. Els treballs, que es perllongaran durant tot el mes, afectaran sis dels tretze quiròfans disponibles a l'hospital. Les millores consistiran en la substitució del sistema de preses d'aspiració i buit, i també s'executaran tasques de manteniment general. Es tracta de reformes que milloraran l'atenció als pacients que precisen ser sotmesos a una intervenció quirúrgica.

Per evitar que la situació afecti l'activitat assistencial s'ha optat per realitzar les obres durant el mes d'agost, quan l'activitat disminueix.

Els treballs es completaran en aproximadament en un mes, de manera que està previst que tots els quiròfans funcionin amb total normalitat a primers de setembre.

Aquesta reforma s'emmarca dins del pla de renovació tecnològica que es va engegar el 2016 i que ha suposat una inversió de 12.500.000 euros, que ja està executada al 100 %.

En el primer semestre d'aquest any, l'Hospital Universitari Son Llàtzer ha realitzat 5.734 intervencions quirúrgiques. En aquest mateix període s'ha pogut reduir el temps d'espera en un 10 % respecte a l'any anterior.

[Font: Conselleria de Salut. 31/07/2018]

[Foto: Infosalut]

Què en diu la premsa
*31/07/2018 diariodemallorca.es - El Hospital de Son Llàtzer inicia hoy la reforma de seis de sus trece quirófanos.