Categoria: Qualitat

Ampliació a l’any 2019 de l’aplicació del procediment de la prestació de certs productes del Catàleg ortoprotètic

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 25, de dia 28 de febrer de 2019, s’ha publicat la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears per la qual s’amplia a l’any 2019 l’aplicació del procediment relatiu a la prestació de determinats productes del Catàleg de material ortoprotètic de les Illes Balears.

La Resolució de 2 de novembre de 2017 (BOIB núm. 138, d’11 de novembre), dictada pel director general del Servei de Salut de les Illes Balears estableix el procediment relatiu a la prestació de determinats productes del Catàleg de material ortoprotètic de Balears i el procediment d’adhesió d’associacions i/o establiments dispensadors que permet als usuaris obtenir el material ortoprotètic prescrit sense haver de fer cap desemborsament.

El Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat està treballant en un nou Catàleg de material ortoprotètic i en la publicació d’una nova ordre ministerial per la qual es modifica un annex d’un Real decret de l’any 2006.

A la Resolució del mes de novembre s’estableix la quantia màxima estimada fins al 31 de desembre de 2017, per la qual cosa és necessari establir una nova quantia màxima destinada a les despeses generades durant l’any 2019 a l’espera de la nova publicació ministerial.

[Font: BOIB. Núm. 25. 28/02/2019]

[Foto: Infosalut]

Notícies relacionades a Infosalut
*06/06/2019 - Actualització del contingut del catàleg de productes ortoprotètics 2019.