Categoria: Qualitat

Races x life: l'automobilisme més solidari dirigit als nens ingressats

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

7998 2L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera ha presentat amb la Federació Balear d'Automobilisme (FAIB), l'esdeveniment Races x Life, que se celebrarà demà dissabte, 8 de juny, a la plaça d'entrada de l'Hospital Can Misses i que va dirigit especialment als nens i adults ingressats a l'Hospital.

La Jornada, segons han explicat els organitzadors, José Joaquín Fernández, Juan José Roig i Francisco Javier Marí, de la FAIB, acompanyats de Carmen Santos, directora gerent de l'Àrea de Salut, de Bartolomé Bonet i Marilina Serra, cap i supervisora del Servei de pediatria, "va dirigida principalment als nens i adults ingressats a l'Hospital Can Misses, però oberta a tota la societat".

Races x Life se celebrarà conjuntament en quatre hospitals de les Illes Balears, a l'Hospital Universitari Son Espases, Hospital Comarcal d'Inca, Hospital Son Llàtzer i Hospital de Manacor.

L'esdeveniment començarà a les 9:30 h i finalitzarà a les 13:30 h. Els assistents tindran l'oportunitat de conèixer i pujar-se a 15 vehicles de competició (curses, karts o car cross) i conversar amb els pilots en els boxes que tindrà cada vehicle.

Els pilots Vicente Bufí, Jordi Romero, Francisco Javier Marí, Rafael Ferrer, Jaume Escandell, Victor Costa, Sergio Sánchez, Fran Botxí, Mario Collado, Alex Torres, Mario Costa, David Novo, Adrián Alcántara, Nico Boelter y Edu Hinojosa obriran les portes dels seus vehicles perquè el públic que s'acosti a Can Misses i els pacients puguin gaudir d'una jornada de motor d'alta competició que també comptarà amb múltiples activitats per a tota la família, pintacares, photocall, jocs...

[Font: Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera. 05/06/2019

[Foto: Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera]