Categoria: Recursos humans

L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera celebra la signatura de 88 places interines amb un acte a l'Hospital Can Misses

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera va rebre el 25 de juliol l'aprovació per part del Consell d'Adreça del Servei de Salut, presidit pel conseller Martí Sansaloni, de la consolidació de 119 llocs de treball eventuals tant d'Atenció Primària com d'Atenció Especialitzada dels hospitals de Can Misses i Formentera. Tenint en compte que la plantilla de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera està composta per 1.246 professionals (824 a l'Hospital Can Misses, 68 a l'Hospital de Formentera i 354 en Atenció Primària) es tracta de gairebé el 10% de la plantilla total de l'Àrea de Salut pitiusa la que veurà consolidat el seu lloc de treball.

Els primers 88 professionals, que fins avui eren eventuals, van firmar el 14 de desembre la plaça interina en un acte presidit pel gerent de l'Àrea de Salut, Ignasi Casas, acompanyat per la Directora d'Infermeria, Norberta Sánchez i pel Director de Gestió, Alberto Fernández. Els 88 professionals que han obtingut plaça interina han estat 39 Diplomats/es Universitaris/es d'Infermeria, 28 Tècnics en Cures Auxiliars d'Infermeria, 7 Auxiliars Administratius i 6 Tècnics de Laboratori, 3 Celadores, 2 Tècnics en Anatomia Patològica, 2 Higienistes Dentals i un Fisioterapeuta.

Alguns d'aquests llocs de treball estaven coberts des de l'any 2008 per personal eventual que enllaçava contractes. Per al gerent de l'Àrea de Salut, Ignasi Casas, que es mostrava molt satisfet després de la celebració de l'acte, és “especialment significatiu que en l'actual conjuntura econòmica haguem aconseguit consolidar a gairebé el 10% de la plantilla de l'àrea que fins ara eren eventuals, ajustant-nos a la realitat actual de l'àrea de salut”. La plantilla total de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera estarà formada, després de la consolidació d'aquestes 119 places, per 1.365 professionals.

[Font: Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera.  23/12/2013]