Categoria: Recursos humans

Es convoquen diverses places per a l'Hospital de Manacor

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 45 de dia 2 d'abril de 2022, s'han publicat diverses resolucions per les quals es convoquen procediments especials de selecció de personal estatutari temporal del Servei de Salut de les Illes Balears, de diverses categories corresponents a la gerència de l’Hospital de Manacor.

Les places que es convoquen són de les categories següents:

Facultatiu Especialista d'Àrea d'Urologia, de Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica, de Radiodiagnòstic, de Psiquiatria, de Pediatria, d'Oncologia Mèdica, d'Oftalmologia, de Pneumologia, de Nefrologia, de Medicina Interna, de Microbiologia i Parasitologia, de Medicina Intensiva, de Farmàcia Hospitalària, de Dermatologia, de Cirurgia General i de l'Aparell Digestiu, de Cardiologia, d'Aparell Digestiu, d'Anestesiologia i Reanimació, d'Anatomia Patològica i de la categoria de Metge d'Urgències Hospitalàries.

Termini de presentació de sol·licituds

Les persones interessades a participar en qualsevol d'aquestes convocatòries disposen de deu dies hàbils per presentar la sol·licitud, comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució.

Per a més informació sobre cada convocatòria consulta aquest enllaç al BOIB.

[Font: BOIB núm. 45. 02/04/2022]

[Foto: Govern de les Illes Balears]