Categoria: Recursos humans

Es crea una borsa de treball de tècnic de gestió del Patronat Municipal de l'Hospital Municipal de Ciutadella

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 81, de dia 23 de juny de 2022, s'ha publicat l'aprovació de les bases per a la selecció de candidats a formar part d’una borsa de treball de la categoria de tècnic de gestió, per a formar part del Patronat Municipal de l’Hospital Municipal de Ciutadella de Menorca com a personal laboral.

Funcions

Les funcions generals a desenvolupar són les pròpies d'un tècnic de gestió. Donar suport tècnic a la gerència en els àmbits d'organització, econòmic i financer i laboral del Patronat Municipal de l'Hospital, per tal d'assolir els objectius fixats per l'àrea amb la supervisió de Gerència. I aquelles funcions anàlogues o similars que li puguin ser assignades.  

Requisits

  • Estar en possessió de la titulació de Grau universitari de Ciències Empresarials, Administració i Direcció d'Empreses, Econòmiques, Grau en Gestió i Administració Pública, Grau en Dret i Ciències polítiques o equivalent.
  • Tenir el certificat B2 de llengua catalana.

Termini de presentació de sol·licituds

La sol·licitud es podrà presentar durant els 15 dies hàbils següents a la data de publicació del corresponent anunci al BOIB.

Per a més informació consulta aquest enllaç al BOIB.

[Font: BOIB núm. 81. 23/06/2022]

[Foto: Infosalut / Arxivadors, arxius / CC BY-NC-SA 4.0]