Categoria: Recursos humans

Convocatòria del lloc de responsable d’infermeria de l’EAP del Centre de Salut Es Viver

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 143, de dia 5 de novembre de 2022, s'ha publicat la resolució de la directora gerent de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera, mitjançant la qual es convoca la provisió, pel procediment de lliure designació, del lloc de treball de responsable d’infermeria de l’Equip d’Atenció Primària (EAP) del Centre de Salut Es Viver, de la plantilla orgànica autoritzada de la Gerència de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera.

Funcions

A més de les funcions pròpies d'infermeria d'EAP, la plaça té les funcions d'organització i coordinació de les activitats del personal d'infermeria, així com de supervisió de la seva execució.

Requisits

  • Tenir la condició de personal estatutari sanitari o de funcionari sanitari del subgrup A2 de la sanitat local integrat en l'EAP i pertànyer a la categoria d'infermer/a o al cos facultatiu tècnic, escala sanitària, especialitat sanitaris locals – practicants/es.
  • Formar part de l'EAP del Centre de Salut Es Viver i estar en situació de servei actiu.

Sol·licituds

Les persones interessades a participar en la convocatòria han de presentar la documentació en el termini de vint dies naturals, comptadors des de l'endemà de la publicació de la convocatòria.

Per a més informació, consulta aquest enllaç al BOIB.

[Font: BOIB núm. 143. 05/11/2022]

[Foto: Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera]