Categoria: Recursos humans

El Servei de Salut farà contractes mínims de tres anys a tots els metges de família que venguin a les Illes Balears

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei de Salut fa una crida de contractació als metges de família amb una oferta d’estabilitat des de l’inici del contracte, que serà com a mínim de tres anys de durada i amb possibilitat de perllongar-lo amb una interinitat.

L’objectiu del Servei de Salut és donar resposta a les necessitats de professionals de medicina de família dels centres d’atenció primària de Mallorca, Menorca i Eivissa, davant la previsió de l’increment de contractacions.

L’oferta de contractació inicial serà de tres anys, amb la possibilitat d’estabilitzar la plaça en el sistema sanitari per mitjà dels processos de consolidació de personal, que preveuen reduir a un 5% els contractes temporals de tot el Servei de Salut.

Requisits

Els únics requisits necessaris per accedir als contractes són estar en possessió del títol d’especialista en Medicina de Família i tenir nacionalitat espanyola o d’un estat membre de la Unió Europea.

Inscripció

Per inscriure’s a l’oferta és suficient amb presentar la sol·licitud a la web de Borses actives i tràmits del Servei de Salut.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 11/11/2022]

[Foto: Àrea de Salut de Menorca]