Categoria: Recursos humans

Convocatòria de places d'administratiu/va per a diversos serveis de Son Espases i Son Llàtzer

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 146, de dia 12 de novembre de 2022, s'han publicat resolucions corresponents a convocatòries de 15 places, pel sistema de promoció interna temporal, de la categoria grup administratiu de la funció administrativa corresponents a diversos serveis de Son Espases i Son Llàtzer.

S'ofereixen places per al Servei de Farmàcia, el Servei de Personal, el Servei d'Inversions, el Servei d’Administració Perifèrica – Secretaries, el Servei d’Administració Perifèrica – Laboratoris, el Servei de Personal – Grup de Planificació de Recursos Humans, el Servei d'Administració Perifèrica – Radiologia, per a la Gerència (Secretaries), pel Servei de Personal - grup de Nòmines, pel Servei de Gestió Econòmica i per al Control de Gestió de l'Hospital Universitari Son Espases, així com una plaça per a l'Hospital Universitari Son Llàtzer.

Requisits

  • Tenir la condició de personal estatutari fix del Servei de Salut de les Illes Balears i prestar servei a l'Hospital corresponent a la plaça a què s'opti.
  • Pertànyer a algun grup de classificació inferior o a una categoria o especialitat diferent del mateix grup que la plaça a la qual s'opta.
  • Estar en la situació de servei actiu.
  • Tenir la titulació exigida legalment qualsevol de les següents: batxiller (LOE), batxiller (LOGSE), batxillerat unificat polivalent, batxiller superior (pla de 1957), tècnic/a, tècnic/a especialista, o haver superat les proves d'accés a la universitat per a majors de vint-i-cinc anys, o estar en condicions d'obtenir-la abans que venci el termini per presentar sol·licituds.
  • Acreditar el requisit de coneixements de català, corresponent al nivell B2.

Sol·licituds

El termini per presentar sol·licituds és de deu dies naturals comptadors des de l'endemà a la data de publicació d'aquesta resolució.

Per a més informació, consulta aquest enllaç al BOIB.

[Font: BOIB núm. 146. 12/11/2022]

[Foto: Govern de les Illes Balears]