Categoria: Recursos humans

Selecció de professionals de la psicologia per a formar part del programa d'intervenció psicològica en emergències

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Col·legi Oficial de Psicologia de les Illes Balears (COPIB) amplia l'equip d'intervenció del Programa “Suport psicològic a persones en situació d'emergència que es produeixin en les Illes Balears” i inicia un nou procés de selecció.

El COPIB duu a terme, des de juliol de 2016, la renovació de gestió del Programa “Suport psicològic a persones en situació d'emergència que es produeixin en les Illes Balears”. Un programa consolidat, que es va posar en marxa l'any 1998 per conveni entre el COPIB i la Direcció General d'Emergències del Govern Balear.

Es compta ja amb un grup de professionals per intervenir davant una situació de crisi o emergència (accidents de trànsit, comunicació de males notícies, segrests-ostatges, intents autolítics, situacions de gran impacte social, etcètera) en les quatre illes, però s’ha valorat, des de la Junta del COPIB, ampliar aquest equip d’intervenció i iniciar un nou procés de selecció.

Documentació 

Termini de presentació de candidatures

S'ha de fer arribar la documentació per correu electrònic abans de les 14:00 hores del dimecres, dia 14 de desembre, de 2022.

[Font: COPIB. 29/11/2022]

[Foto: RazorMax / psiquiatra / Pixabay license]