Categoria: Recursos humans

Concurs pels llocs de cap de secció de la Unitat de Borsa Única i de cap de secció del Servei de Selecció i Provisió de Personal Estatutari de l'IB-Salut

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 43, de dia 6 d'abril de 2023, s'han publicat dues resolucions per les quals es convoca el procediment per proveir, pel sistema de concurs, els llocs de feina de cap de secció del Servei de Selecció i Provisió de Personal Estatutari i el de cap de secció de la Unitat de Borsa Única de la plantilla orgànica autoritzada dels Serveis Centrals del Servei de Salut de les Illes Balears.

Requisits generals

  • Tenir la nacionalitat espanyola o la d'un estat membre de la Unió Europea o de l'Espai Econòmic Europeu, o tenir el dret a la lliure circulació de treballadors de conformitat amb el Tractat de la Unió Europea o altres tractats ratificats per Espanya, o bé tenir reconegut aquest dret per mitjà d'una norma legal.
  • Tenir un nomenament com a personal estatutari fix que, en la data de publicació d'aquesta convocatòria, estigui en la situació de servei actiu o en la situació de reserva de lloc i presti servei en institucions sanitàries del Sistema Nacional de Salut. També poden participar en les convocatòries de llocs de treball el personal funcionari de carrera que, en la data de la publicació d'aquesta convocatòria, estigui en la situació de servei actiu o en la situació de reserva de lloc i presti servei en qualsevol administració pública.
  • Titulació oficial que habiliti per a l'exercici professional del lloc de treball (o estar en condicions d'obtenir-la dins del termini per presentar sol·licituds): Subgrup A1: llicenciatura o grau; Subgrup A2: diplomatura o grau; Subgrup C1: batxillerat i/o formació professional de grau superior.
  • Acreditar els coneixements de català corresponents al nivell B2.

Presentació de sol·licituds

Els aspirants han de presentar la sol·licitud i model de projecte de gestió i organització per mitjà dels models publicats al portal web de l'IB-Salut en el termini de vint dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació de la convocatòria al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Per a més informació, consulta aquest enllaç al BOIB.

[Font: BOIB núm. 43. 06/04/2023

[Foto: Infosalut / Administració Hospital Comarcal d'Inca / CC BY-NC-SA 4.0]